Om oss

Tradisjonell vask bruker store mengder vann og kjemikalier, og benytter ofte koster som lager små rifter.

Med dampvask sparer du både miljøet og objektet som skal vaskes. Og det blir gullende rent!

 

Dampvask er forholdsvis ukjent i Norge, men stort i mange andre land som for eksempel Danmark og Polen. Med denne metoden kan man vaske alt som tåler vann, og prosessen er skånsom mot gjenstandene som vaskes. Dessuten er det miljøvennlig. Ved dampvask brukes minimalt med vann. For eksempel går det med bare tre liter på en bilvask. Det vaskes dessuten helt uten kjemikalier. Det er dampen og trykket som gjør at tingene blir skinnende rene.

 

Dampvasker'n er et lite firma med stort hjerte for miljø og mennesker. Har du hus/fasade, terrasse, bil, båt, campingvogn, storkjøkken eller noe annet som trenger grundig vask, så kan vi hjelpe deg. Dampvasker'n fikser nær sagt alt som kan vaskes med vann. Vi tar oppdrag for både offentlige etater, bedrifter, foreninger og privatpersoner. Dessuten er vi mobile og kommer dit du er.

 

Dampvasker'n har en sosial profil, og ønsker å hjelpe mennesker som av ulike grunner sliter på arbeidsmarkedet. Hos oss jobber derfor mange forskjellige typer mennesker som ønsker å bidra i samfunnet, men som trenger litt starthjelp på yrkeskarrieren. Våre ansatte er derfor topp motiverte og står klare til å yte den beste service.

 

Etikk er viktig for oss. Vi legger vekt på ryddighet og profesjonalitet i alle deler av driften. Våre ansatte behandles likt uavhengig av bakgrunn, og samtlige får anstendig lønn og sosiale rettigheter. På jobb er de utstyrt med uniformer og ID-kort slik at man kan se at de jobber for Dampvasker'n. Vi driver forøvrig "blendahvitt", og foretrekker fakturering og kort fremfor kontanter.

 

Vi er godkjent av Arbeidstilsynet og er en arbeidstreningsbedrift.

 

 

Følg oss på sosiale medier